O nama

 

Quality Austria, renomirana sertifikaciona kuća iz Austrije je krajem 2008. godine otvorila svoju firmu u Beogradu, pod nazivom Quality Austria Center.

Quality Austria Center posluje na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Quality Austria Center ocenjuje i sertifikuje sisteme menadžmenta kvaliteta, bezbednosti hrane, životne sredine i bezbednosti i zdravlja na radu prema zahtevima najvažnijih standarda za sisteme menadžmenta u svetu.  Obim rezultata rada Quality Austria Center-a garantuje klijentima dugoročno unapređenje procesa i strukture. Visok stepen pouzdanosti svih organizacionih procesa znači jasnu uštedu vremena i troškova za svaku organizaciju. Oslobođeni resursi koji tada nastanu, mogu se koristiti za nova unapređenja organizacije i time joj doneti uštedu. Samim tim, Quality Austria Center pomaže bolje pozicioniranje organizacija na domaćem i stranom tržištu, nezavisno od veličine i branše.

Uz sertifikaciju sistema, jedna od najvažnijih aktivnosti Quality Austria Center-a je i ekskluzivno pravo na organizovanje kurseva, in-house treninga i seminara po razvijenoj šemi školovanja Quality Austria i EOQ  (European Organization for Quality) sa završnim sertifikatom QA i EOQ.

Recommendation Advantage Austria

Quality Austria Center sarađuje sa sertifikacionom kućom LSQA iz Urugvaja kada je u pitanju sertifikacija prema GlobalG.A.P. standardu  i sa sertifikacionom kućom CIS – CERTIFICATION & INFORMATION SECURITY SERVICES GMBH iz Austrije, kada je u pitanju sertifikacija prema zahtevima  ISO/IEC 27001.

 

 

PRIVREDNI REGISTAR

Gore na vrh